
Lekcja z klimatem
Tym razem uczniowie brali udział w warsztatach kulinarnych, zwracających uwagę na problem marnowania żywności. Webinarium prowadziła Jagna N. –
Sprawdź nowe
wiadomości
Strona główna → Sprawy bieżące → Aktualności
Dostarczamy informacje o DPFA Europrymus.
Tym razem uczniowie brali udział w warsztatach kulinarnych, zwracających uwagę na problem marnowania żywności. Webinarium prowadziła Jagna N. –
Malina, pokrzywa, mięta, koper włoski, rumianek- każdy uczeń z klasy II znalazł swojego smakowego faworyta w postaci zdrowych, ziołowych
Uczniowie klasy II na lekcji przyrody, sami przekonali się , ile polnych kwiatów rośnie wokół szkoły. Doświadczały, badały eksplorowały.
W dniach od 25 do 27 maja nasi ósmoklasiści przystąpili do egzaminów z języka polskiego, matematyki i języka obcego.
Joanna Maliszewska
Specjalista ds. kadr
Telefon